KTF/KSF Painesuodatin

Painesuodatin on tarkoitettu teollisuuden jätevesien, raakavesien, prosessin kiertovesien ja erityyppisten lietteiden suodattamiseen.

KTF/KSF Painesuodattimet ovat automaattipuhdisteisia. Painesuodatinta käytetään esimerkiksi päällystys- ja täyteainepigmenttien suodattamiseen täryseulojen rinnalla, sekä maaliteollisuudessa nestemaalien suodattamiseen.

Katso video

Painesuodattimen pääominaisuudet

checkmark

Puhdistuu automaattisesti

Painesuodatin puhdistaa itsensä keskeyttämättä suodatusprosessia

Kuvagalleria

Painesuodatin yksityiskohtaisesti

Kapotek Oy toimittaa teollisuuteen jätevesien, raakavesien, prosessin kiertovesien sekä erityyppisten lietteitten suodattamiseen automaattipuhdisteiset painesuodattimet.

Automaattipuhdisteiset painesuodattimet ovat käytössä esimerkiksi paperitehtaiden pastakeittiöissä, sekä niiden ulkopuolisissa liettämöissä päällystys- ja täyteainepigmenttien suodattamiseen täryseulojen rinnalla, sekä esimerkiksi maaliteollisuudessa nestemaalien suodattamiseen. Painesuodattimet ja täryseulat soveltuvat siis useimmiten samoihin käyttökohteisiin, mutta toimintaperiaate laitteissa on erilainen.

Painesuodatin ja suodinlieriö

Käytämme painesuotimen suodinlieriöinä ns. kolmiolanka- eli rakosihtejä välillä 1000-80 mikronia ja siitä alaspäin aina 15 mikronin suodatustasolle saakka joko laserleikattuja reikälevyjä tai sintrattuja monikerrosverkkoja.

Painesuodatin on tarkoitettu käyttökohteisiin, joissa suodatettavaa kiintoainetta eli jätettä on suhteellisesti melko vähän kokonaisvirrasta.

Painesuodatin puhdistaa aika ajoin itsensä mekaanisella muovikaavarilla varsinaisen suodatusprosessin jatkuessa keskeytymättä.

Painesuodattimien kapasiteetti

Painesuodattimet ovat maksimikapasiteetiltaan on noin 260 m3/h.

Ladattavia materiaaleja

Kiinnostaako painesuodatin?
Kysy meiltä tarjous.

Saimme viestisi! Olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa.

Hups! Täytithän varmasti kaikki kentät?

Kiinnostaako painesuodatin?
Kysy meiltä tarjous.

Lähetä meille viesti

Viestisi on lähetetty! Olemme pian yhteydessä.
Hups! Täytithän kaikki kentät?
Yhteyshenkilö

Painesuodattimien asiantuntija

Welf Zaeske
Sales Manager
Tuotteen esite

Painesuodattimien esite

Lataa PDF-esite