Seulaverkot ja suodatuselementit

Valmistamme omassa tuotannossamme varsinkin omiin myymiimme täryseuloihin ja tärysihteihin ns. verkkopingoituksia.

Toimitamme myös muiden toimittajien seuloihin ja sihteihin verkkoelementtejä. Valtaosa käytetystä verkkomateriaalista on ruostumatonta ja haponkestävää kudottua teräsverkkoa sekä vastaavaa kudottua muoviverkkoa. Käytämme myös jonkin verran polyuretaaniverkkoja sekä pianonlangasta valmistettua verkkoa.

Kuvagalleria

Seulaverkot ja suodatuselementit yksityiskohtaisesti

Seulaverkkojen materiaalit

Valtaosa käytetystä verkkomateriaalista on ruostumatonta ja haponkestävää kudottua teräsverkkoa sekä vastaavaa kudottua muoviverkkoa. Tämän lisäksi käytämme myös jonkin verran polyuretaaniverkkoja sekä pianonlangasta valmistettua verkkoa.

Asiakaskuntamme Suomessa sekä muualla Euroopassa on erittäin laaja kattaen paperiteollisuuden alihankkijoineen, kemianteollisuuden, elintarviketeollisuuden, kaivosteollisuuden sekä kunnalliset ja teollisuuden jäteveden puhdistamot.

Verkkopingoitus

Verkkopingoituksessa verkko kiristetään neljään suuntaan kireäksi ja kiinnitetään yleisimmin teräksestä valmistettuun raamiin tai vanteeseen joko liimaamalla tai hitsaamalla.

Verkkoelementit

Toimitamme myös verkkoelementtejä, jotka toimitetaan asiakkaalle rullalla ja pingotetaan kireälle vasta asennettaessa täryseulaan. Näitä verkkoja kutsutaan usein koukkupääverkoiksi.

Valmistamme tuotannossamme myös erityyppisiä suodatinelementtejä ja -komponentteja märkäsuodatuskäyttöihin.

Teemme myös seulaverkot ja suodatuselementit usealle ulkomaiselle laitevalmistajalle Euroopassa. Noin puolet tuotannostamme menee lähinnä EU-maihin, mutta jonkin verran myös Yhdysvaltoihin, Kaukoitään sekä Etelä-Amerikkaan. Voitkin olla varma, että meiltä hankitut seulaverkot ja suodatuselementit ovat laadukkaita ja kestäviä.

Kiinnostuitko näistä tuotteista?
Kysy meiltä tarjous.

Lähetä meille viesti

Viestisi on lähetetty! Olemme pian yhteydessä.
Hups! Täytithän kaikki kentät?
Yhteyshenkilö

Seulaverkkojen ja suodatuselementtien asiantuntija

Timo Lehtisalo
Managing Director & Sales